Ciprian Tătăruşanu se retrage din fotbal: Am început acum 30 de ani, iar astăzi mă opresc

  • Portarul român Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat miercuri retragerea din fotbal, în plin campionat. Românul, în vârstă de 38 de ani, evolua în Arabia Saudită, la Abha, în liga secundă.
  • El a jucat la cluburi precum FCSB, Fiorentina, Lyon şi Milan şi are 74 de prezenţe la echipa naţională.
Urmărește
1245 afișări
Imaginea articolului Ciprian Tătăruşanu se retrage din fotbal: Am început acum 30 de ani, iar astăzi mă opresc

Ciprian Tătăruşanu se retrage din fotbal: Am început acum 30 de ani, iar astăzi mă opresc

Tătăruşanu şi-a anunţat decizia printr-un mesaj pe Instagram:

„Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat şi onorat să îl practic! Ţi-am dat totul din primele zile şi până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îţi mulţumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele.

Ele m-au făcut omul care sunt azi! Şi pentru toţi suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii şi jurnaliştii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect şi sper că am reuşit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes! Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulţumesc pentru tot!”

Pe lângă longevitatea sa la echipa naţională, Tătăruşanu rămâne şi cel mai scump transfer al unui portar în campionatul intern, el fiind achiziţionat de FCSB cu 1,5 milioane euro de la Gloria Bistriţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici