Claudiu Niculescu crede că Rapid "a scăpat ieftin" în derbiul cu Dinamo

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat, duminică seară, că formaţia Rapid a "scăpat ieftin" în partida cu Dinamo, scor 1-1, disputată în etapa a XII-a a Ligii I, apreciind că dinamoviştii au avut mai multe ocazii şi meritau să câştige.

Urmărește
42 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu crede că Rapid "a scăpat ieftin" în derbiul cu Dinamo

Claudiu Niculescu crede că Rapid "a scăpat ieftin" în derbiul cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne pare rău că nu am reuşit să câştigăm pentru că, după ocaziile avute, cred că Rapidul a scăpat ieftin azi. Este dureros să ratezi din toate poziţiile, însă cred că a contat foarte mult şi faptul că am plecat de la 0-1. După golul lor in minutul 2, rapidiştii s-au închis. Până la urmă am reuşit să-i desfacem, dar am ratat foarte mult.

Nu consider acest gol ca pe o răzbunare pentru eşecurile de până acum, pentru că atunci când intru pe teren nu vreau să dau peste nas nimănui. Eu vreau doar să marchez pentru că meseria mea este de atacant. După ce ne-am pierdut şansele de calificare în Europa League, ne mai rămăsese doar lupta în campionat, iar prin acest egal ne-am cam îndepărtat de primele locuri.

În acest campionat am pierdut multe puncte pe mâna arbitrilor şi când am revenit la vestiar după meci am înţeles că şi la pătrunderea lui Torje în careu ar fi fost un penalti. Cred că alta ar fi fost soarta meciului, dacă am fi dat un gol în minutul 65 la acea fază", a afirmat Niculescu.

Atacantul dinamovist a menţionat că se mai gândeşte la naţională şi dacă va fi convocat, va răspunde cu cea mai mare plăcere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici