Clotilde Armand: Construcţia unui bazin olimpic, stopată de oamenii lui Ciolacu şi Ciucă

PSD şi PNL au blocat constant construcţia unui bazin olimpic acoperit, „un loc unde sportivii de performanţă se puteau antrena în condiţii ultramoderne”, afirmă primarul Sectorului 1: „Au trecut la următorul nivel al josniciei, i-au ameninţat pe funcţionarii publici cu dosare penale.”

Urmărește
1014 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand: Construcţia unui bazin olimpic, stopată de oamenii lui Ciolacu şi Ciucă

Imagine cu caracter ilustrativ

„Atunci când îi mai auziţi pe covrigarul Ciolacu şi plagiatorul Ciucă cum laudă performanţa lui David Popovici să-i arătaţi imaginea asta. Construcţia acestui bazin olimpic acoperit a fost stopată timp de patru ani de oamenii lui Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Este vorba de o investiţie pe care voiam să o realizăm în apropierea Bulevardului Poligrafiei şi care era aşteptată de toţi pasionaţii de înot din Sectorul 1. Un loc unde sportivii de performanţă se puteau antrena în condiţii ultramoderne”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea afirmă că PSD şi PNL au blocat constant această investiţie, încă din fazele incipiente ale proiectului, iar în 2024, „în disperare electorală, au tăiat total fondurile alocate”.

„Consilierii PSD şi PNL au trecut la următorul nivel al josniciei, i-au ameninţat pe funcţionarii publici din Primăria Sectorului 1 cu dosare penale dacă vor continua lucrările la acest bazin olimpic şi au trimis controale zilnice pe şantier: Poliţie, Garda de Mediu şi Inspectoratul de Stat în Construcţie”, încheie Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici