Clubul Portsmouth va fi vândut unui consorţiu saudit

Clubul Portsmouth, aflat în pragul falimentului, va fi vândut unui consorţiu ce aparţine unor oameni de afaceri saudiţi, a anunţat proprietarul grupării, Sulaiman al-Fahim.

19 afișări
Imaginea articolului Clubul Portsmouth va fi vândut unui consorţiu saudit

Clubul Portsmouth va fi vândut unui consorţiu saudit

Al-Fahim a declarat pentru publicaţia The Observer că se află în negocieri avansate cu un consorţiu condus de compatriotul său Ali Al-Faraj, al cărui nume a fost menţionat la începutul lunii septembrie şi în legătură cu o eventuală preluare a grupării West Ham.

"Cred că până luni sau marţi Al-Faraj va ajunge în Consiliul de Administraţie. Consorţiul lui va deţine majoritatea acţiunilor, iar eu voi fi acţionar minoritar", a spus Al-Fahim.

Sulaiman al-Fahim a preluat clubul Portsmouth în această vară, dar nu a adus fondurile de 50 de milioane de lire sterline pe care le promisese. Salariile pe luna septembrie ale jucătorilor au fost plătite cu întârziere, băncile refuzând să deblocheze fondurile necesare din cauza incertitudinii privind situaţia financiară a clubului. Directorul general Peter Storrie a avertizat că dacă o treime din suma promisă de Al-Fahim nu va ajunge în conturile clubului până la jumătatea lunii octombrie, gruparea nu va mai putea să funcţioneze.

Portsmouth, ocupanta ultimului loc în clasamentul Premier League, a obţinut, sâmbătă, prima victorie din acest sezon, în faţa echipei Wolverhampton, scor 1-0. Până în această etapă, Portsmouth înregistrase şapte înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici