Comisia de Apel a respins memoriul lui Mihai Stoica, iar acesta rămâne suspendat

Comisia de Apel a FRF a respins, joi, memoriul depus de preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, împotriva deciziei Comisiei de Disciplină din 28 noiembrie 2007, prin care oficialul era sancţionat cu suspendare de patru luni şi 5.000 de lei amendă, informează FRF.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Comisia de Apel a respins memoriul lui Mihai Stoica, iar acesta rămâne suspendat

Comisia de Apel a respins memoriul lui Mihai Stoica, iar acesta rămâne suspendat

Mihai Stoica a fost suspendat de Comisia de Disciplină pentru patru luni şi amendat cu 5.000 de lei, deoarece la meciul cu Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, a intrat pe gazon, protestând la deciziile arbitrilor, şi a fost evacuat din incinta terenului de joc.

Comisia de Apel a respins memoriul acestuia ca nefondat, rămânând în vigoare sancţiunea Comisiei de Disciplină .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici