Componenţii Team România de la 10 sporturi au plecat duminică la Paris

  • Aeronava Nadia Comăneci, cu cea mai mare parte a delegaţei României, şi-a luat zborul duminică, după ora 13.00, spre Paris 2024.
  • Aeronava a avut la bord componenţii Team România de la 10 sporturi, cei care vor intra în competiţie în primele zile ale Jocurilor, împreună cu tehnicienii lor.
Urmărește
101 afișări
Imaginea articolului Componenţii Team România de la 10 sporturi au plecat duminică la Paris

Sursa foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Aceştia s-au adunat înainte de plecare în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

Alexandru Mihai Ghigiu, şeful Cancelariei Prim-Ministrului, Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, George Boroi, secretarul general al COSR, au fost printre ei, alături de ei, încurajându-i înainte de plecare.

Mihai Covaliu a spus cu ocazia plecării: „Ştiu cât de lungă a fost aşteptarea, dar astăzi emoţiile capătă altă dimensiune. Avem încredere în voi că veţi demonstra că sunteţi cei mai buni! Sunteţi puternci şi abia aşteptam să ne bucurăm împreună de rezultatele pe care le veţi obţine. Hai România!”

La rândul ei, Elisabeta Lipă a declarat: „Şi eu am emoţiii aşa cum aveti şi voi pentru că emoţiile sunt normale. Plecăm cu încredere în forţele proprii dar şi cu iubirea celor de acasă, care nu sunt puţini. Vă doresc să faceţi inimile românilor să bată cât mai puternic în toate arenele olimpice. Zburaţi către cea mai înaltă traptă a podumului! Aveţi încredere în voi pentru că puteţi. Momentul vostru este acum la Paris! Vă urez să urcaţi cu toţii pe podium!”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici