Conceicao: Jocul nostru ne dă speranţe pentru viitor

Antrenorul Antonio Conceicao a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că jocul prestat de CFR Cluj în derbiul etapei a II-a a Ligii I, disputat la Bucureşti, în faţa echipei Steaua, încheiat la egalitate, scor 2-2, îi dă speranţe pentru viitor.

11 afișări
Imaginea articolului Conceicao: Jocul nostru ne dă speranţe pentru viitor

Conceicao: Jocul nostru ne dă speranţe pentru viitor (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"A fost un joc frumos, un meci disputat, pe contre, un fotbal spectaculos. Până la urmă s-a terminat egal şi îmi pare rău că am avut ocazii şi puteam câştiga. Sunt mândru de jucătorii mei, au intrat determinaţi pe teren şi au respectat ceea ce am lucrat la antrenament. Jocul nostru ne dă speranţe pentru viitor. Nu contează că ne-au lipsit câţiva jucători, eu am încredere în lotul meu, sunt jucători care pot să joace oricând", a spus Conceicao.

Antonio Conceicao a precizat că era la curent cu jocul rapid pe coontraatac al Stelei şi echipa sa a fost surprinsă tocmai în urma unor faze similare.

Tehnicianul echipei CFR Cluj a menţionat că este mulţumit de modul în care au răspuns jucătorii săi în cele trei meciuri pe care le-a disputat până acum. "Am avut trei teste reuşite de la începutul campionatului, incluzând şi Supercupa. Am jucat cu două echipe care, e clar, se luptă pentru titlu. Sunt mulţumit de capacitatea elevilor mei de a răspunde la asemenea meciuri", a susţinut Conceicao, care a fost însoţit la conferinţa de presă de fotbalistul Bogdan Mara.

Întrebat dacă absenţa lui Trică a avut legătură cu comportamentul ostil al spectatorilor pezenţi în tribunele stadionului Steaua, Conceicao a răspuns: "Absenţa lui Tricã nu are nicio legătură cu publicul. Ştiu că a jucat aici cinci ani şi nu înţeleg de unde ostilitatea suporterilor faţă de el".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici