Condescu: Nu cred că Gaz Metan Mediaş va retrograda

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, sâmbătă, că în opinia sa echipa Gaz Metan Mediaş nu va retrograda, având în vedere felul cum joacă.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu cred că Gaz Metan Mediaş va retrograda

Condescu: Nu cred că Gaz Metan Mediaş va retrograda (Imagine: Mediafax Foto)

"Gaz Metan Mediaş este una dintre echipele care cred că nu vor retrograda după cum joacă. Pentru că este o echipă care merită să rămână în primas ligă", a spus Condescu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

"A fost greu acest meci greu, dar cu noroc am reuşit să ne impunem. Apucasem să mă aşez pe scaum când Raskovici a înscris golul. Păcat însă că n-au mai venit şi altele pentru că ocazii au mai fost. Mie mi-a plăcut jocul şi faptul că am obţinut cele trei puncte", a afirmat Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici