Confesiunea unui campion olimpic: mai am de trăit doar 4 ani

De 6 ori campion olimpic la ciclism pe pistă, Chris Hoy a mărturisit pentru Sunday Times că suferă de cancer în stadiu terminal

Urmărește
813 afișări
Imaginea articolului Confesiunea unui campion olimpic: mai am de trăit doar 4 ani

De şase ori campion olimpic la ciclism pe pistă, Chris Hoy mai are „doi până la patru ani de trăit” din cauza cancerului în fază terminală de care suferă.

Britanicul în vârstă de 48 de ani este cel care a anunţat groaznica veste, într-un interviu pentru Sunday Times.

În februarie, el anunţase că a fost diagnosticat cu boala respectivă şi că face chimioterapie, dar precizase că tratamentul „merge foarte bine”.

Din păcate însă, lucrurile nu stăteau chiar aşa.

A mărturisit în interviul pentru ziarul britanic că ştia deja încă de la acea vreme că boala este în stadiu terminal.

Când i-a întrebat pe medici cât timp mai avea, răspunsul a fost: „Doi-patru ani”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici