Conor McGregor nu va reveni în UFC în acest an

  • Mult aşteptata revenire a lui Conor McGregor nu va avea loc în acest an, potrivit preşedintelui UFC, Dana White.
  • Fostul campion la două categorii de greutate s-a retras din meciul programat la categoria uşoară împotriva lui Michael Chandler, pe 29 iunie, din cauza unui deget rupt.
Urmărește
175 afișări
Imaginea articolului Conor McGregor nu va reveni în UFC în acest an

Conor McGregor nu va reveni în UFC în acest an

Sportivul în vârstă de 36 de ani urma să revină în UFC după o lungă absenţă, după ce şi-a fracturat piciorul în înfrângerea cu Dustin Poirier, în iulie 2021.

„Nu ne-am întâlnit, dar am vorbit, şi da, [McGregor] vrea să lupte. Aşa că ne vom da seama de asta. [Dar] nu în acest an. El nu va lupta în acest an ", a declarat Dana White marţi.

Cu toate acestea, McGregor a răspuns pe X, extern: „Ah Dana, decembrie este data!"

Irlandezul a adăugat: „Haideţi să încheiem anul calendaristic cu un eveniment câştigător! Haideţi acum, ce este asta? Plec la altitudine luna viitoare să mă pregătesc."

„Decembrie! Spuneţi-i lui Dana şi UFC că vrem decembrie! Noi merităm decembrie!"

McGregor a luptat doar de patru ori din 2016, când l-a învins pe Eddie Alvarez pentru a deveni campion UFC la două categorii de greutate.

Fostul campion are un record general MMA de 22 de victorii şi şase înfrângeri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici