Constantin Gâlcă, desemnat antrenorul etapei a 5-a din Superligă

Tehnicianul Universităţii Craiova, Constantin Gâlcă, a fost desemnat antrenorul etapei a 5-a din Superligă, anunţă marţi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Urmărește
186 afișări
Imaginea articolului Constantin Gâlcă, desemnat antrenorul etapei a 5-a din Superligă

Sursă imagine: Mediafax Foto

Iată cum arată echipa ideală a etapei prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal:

Portar

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - A avut cinci intervenţii în duelul cu Sepsi OSK. Prinde „Echipa etapei" pentru a doua rundă la rând!

Fundaşi

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) - A răsplătit încrederea primită din partea băncii tehnice cu o prestaţie reuşită, mai ales din punct de vedere defensiv.

Jonathan Cissé (Oţelul Galaţi) – A fost la înălţime! Un apărător foarte bun, greu de depăşit în duelurile fizice.

Marian Huja (Petrolul Ploieşti) - Este om de bază în singura apărare din campionat care a strâns patru meciuri fără gol încasat.

Simão da Rocha (CFR 1907 Cluj) - A făcut excelent ambele faze de joc. Se dovedeşte a fi o soluţie eficientă pentru postul de fundaş stânga.

Mijlocaşi

Adrian Păun (CFR 1907 Cluj) - Gol şi pasă decisivă. Crescut în Gruia, este jucătorul care ştie cel mai bine ce înseamnă spiritul de învingător al CFR-ului.

Mihai Bordeianu (Poli Iaşi) - Experimentatul mijlocaş al ieşenilor a marcat cu un şut puternic, din afara careului mare, golul care a readus speranţele în tabăra grupării moldave.

Darius Olaru (FCSB) - Introdus la pauză, şi-a arătat clasa! A înscris de două ori, goluri în urma cărora roş-albaştrii au bifat prima victorie din ediţia curentă.

Atacanţi

Ianis Stoica (FC Hermannstadt) - A marcat un gol spectaculos, direct din lovitură liberă. A fost a 18-a reuşită a sa în 90 de meciuri jucate în SuperLigă.

Louis Munteanu (CFR 1907 Cluj) - S-a integrat rapid la CFR. A înscris primele goluri în tricoul feroviarilor clujeni.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) - Încântător de fiecare dată când mingea ajunge la el! Este jucătorul care culege aplauze inclusiv de la adversari. Graţie dublei reuşite la Sf. Gheorghe, alb-albaştrii au urcat în fruntea clasamentului.

Antrenorul etapei

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova - FOTO) - Munca sa începe să dea roade la Universitatea Craiova, care este neînvinsă după cinci runde şi conduce ierarhia în SuperLigă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici