Contul de Twitter al lui Blatter a fost piratat

Contul de Twitter al preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, a fost piratat, luni, pe pagina oficialului postându-se mai multe mesaje conform cărora elveţianul s-ar retrage din cauza unor acuzaţii de corupţie, informează The Guardian.

82 afișări
Imaginea articolului Contul de Twitter al lui Blatter a fost piratat

Contul de Twitter al lui Blatter a fost piratat

"Câteva conturi ale FIFA, inclusiv @SeppBlatter şi @fifaworldcup, au fost piratate. Dacă aveţi probleme, vă rugăm să verificaţi orice informaţie la FIFA", se arată într-un comunicat al forului mondial.

Printre mesajele postate pe contul lui Blatter sunt şi următoarele: "S-a decis ca preşedintele Sepp Blatter să se retragă din cauza acuzaţiilor de corupţie", "Şi ce dacă am luat bani de la prinţul Qatarului? Sunt cel care câştigă bani în familie", "Excelenţa sa emirul Qatarului a fost cea mai generoasă persoană pe care am întâlnit-o vreodată", "Nu îmi cer scuze pentru decizia mea. Am făcut ce este cel mai bine pentru FIFA. Aproape 15 ani am muncit pentru acest for".

Şi pe contul Cupei Mondiale au fost postate de către un grup numit Syrian Elecronic Army câteva mesaje, între care: "Sepp Blatter a fost anchetat pentru mai multe acuzaţii de luare de mită".

Blatter, în vârstă de 77 de ani, este preşedintele FIFA din 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici