Coreea de Sud vrea să organizeze CM 2018 sau 2022

Coreea de Sud a anunţat, marţi, că şi-a depus oficial candidatura pentru găzduirea Cupei Mondiale din 2018 sau 2022, o competiţie pe care a mai organizat-o împreună cu Japonia în 2002.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud vrea să organizeze CM 2018 sau 2022

Coreea de Sud vrea să organizeze CM 2018 sau 2022 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federaţia sud-coreeană de fotbal (KFA) a trimis, luni, o scrisoare oficială către FIFA, a precizat purtătorul de cuvânt al forului asiatic, You Young-Chuel.

FIFA a menţionat că luni este data limită la care o ţară îşi poate manifesta interesul de a organiza CM 2018 sau 2022.

Printre statele care şi-a depus deja candidatura pentru găzduirea acestor competiţii se află Australia, Anglia, Belgia/Olanda, China, Japonia, Mexic, Indonezia, Portugalia/Spania, Qatar şi Rusia.

Ţările gazdă pentru Cupele Mondiale 2018 şi 2022 vor fi anunţat în luna decembrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici