Cosmin Tilincă are ruptură parţială de ligament colateral interior

Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cosmin Tilincă, a declarat vineri, agenţiei MEDIAFAX, că în urma unui control efectuat la o clinică din Bucureşti s-a descoperit că are o ruptură parţială a ligamentului colateral interior.

Urmărește
181 afișări
Imaginea articolului Cosmin Tilincă are ruptură parţială de ligament colateral interior

Cosmin Tilincă are ruptură parţială de ligament colateral interior

"Se pare că sunt ghinionist, am scăpat de problema cu umărul şi clavicula dar acum am altă problemă medicală. Am fost la Bucureşti la clinica unde am fost operat la claviculă pentru a vedea cum a decurs recuperarea şi dacă osul e sudat şi nu mai sunt probleme. Pentru că încă mă doare piciorul la care m-am accidentat în aceeaşi fază mi s-a efectuat o radiografie din care a reieşit că am ruptură parţială de ligament colateral interior şi va trebui să tratez şi această problemă", a spus Tilincă.

Cosmin Tilincă a lipsit de la reunirea lotului formaţiei Pandurii, care a făcut deplasarea la Craiova pentru vizita medicală, fiind învoit de medicul echipei pentru un program de recuperare pe care îl efectuează tot în Bucureşti, urmând ca sâmbătă să se prezinte la Târgu Jiu, la primul antrenament al echipei.

"Nu am cum să merg la vizita medicală, am informat doctorul echipei şi a fost de acord să o reprogramăm şi să-mi rezolv problemele la Bucureşti cu genunchiul. Sâmbătă mă voi prezenta la antrenamente la Târgu Jiu, însă nu voi putea face alergări ci doar exerciţii de forţă. Eu mi-aş dori să fiu apt la începutul returului dar pentru a reuşi acest lucru trebuie să încep pregătirea încă de la primul cantonament. Acum depinde cum reacţionează organismul meu că nu suntem maşini", a precizat fotbalistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici