Cristiano Ronaldo a depăşit un miliard de urmăritori pe reţelele sociale

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a depăşit un miliard de urmăritori pe conturile sale de social media, ajutat de canalul său YouTube recent lansat, care a atras peste 60 de milioane de abonaţi în puţin peste trei săptămâni, relatează Reuters.

Urmărește
110 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a depăşit un miliard de urmăritori pe reţelele sociale

Cristiano Ronaldo a depăşit un miliard de urmăritori pe reţelele sociale

Ronaldo, care a marcat cel de-al 900-lea gol din carieră săptămâna trecută, ajutând Portugalia să învingă Croaţia cu 2-1 în Liga Naţiunilor, este prima persoană din istorie care a ajuns la un miliard de urmăritori pe reţelele de socializare, potrivit rapoartelor media.

„Am făcut istorie, un miliard de urmăritori! Acesta este mai mult decât un număr, este o dovadă a pasiunii noastre comune, a impulsului şi a dragostei pentru joc şi nu numai”, a postat Ronaldo pe X.

„Aţi fost alături de mine la fiecare pas, prin toate vârfurile şi coborârile. Această călătorie este călătoria noastră... vă mulţumesc pentru că aţi crezut în mine, pentru sprijinul vostru şi pentru că faceţi parte din viaţa mea”, a scris portughezul.

Fostul jucător de la Manchester United şi Real Madrid a atins pragul cu peste 639 de milioane de urmăritori pe Instagram, 170 de milioane pe Facebook şi 113 milioane pe X.

Fotbalistul în vârstă de 39 de ani s-a clasat în fruntea listei Forbes a celor mai bine plătiţi sportivi în acest an, cu câştiguri în afara terenului de 60 de milioane de dolari, sporite de numărul mare de urmăritori din social media.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici