Cristiano Ronaldo a marcat golul 900 al carierei. Care este următoarea ţintă

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit joi primul fotbalist din istorie care a atins pragul de 900 de goluri în meciuri oficiale, marcând cel de-al 131-lea gol pentru naţională împotriva Croaţiei.

Urmărește
245 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a marcat golul 900 al carierei. Care este următoarea ţintă

Cristiano Ronaldo a marcat golul 900 al carierei. Care este următoare ţintă

Atacantul portughez a scris istorie, devenind primul jucător masculin din istoria fotbalului care înscrie 900 de goluri în meciuri oficiale.

Ronaldo a atins această bornă marcând cel de-al 131-lea gol al său pentru Portugalia în meciul din UEFA Nations League cu Croaţia, pe care Portugalia l-a câştigat cu 2-1.

După ce nu a reuşit să înscrie în ultimele cinci meciuri pentru Portugalia, Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, a transformat în cele din urmă o centrare a lui Nuno Mendes, trimiţând un voleu puternic în fundul porţii pentru a duce scorul la 2-0.

După meci, Ronaldo exaltat a vorbit despre seara în care a bătut recordul.

„900 de goluri pare ca orice altă piatră de hotar, dar numai eu ştiu cât de greu este să munceşti în fiecare zi pentru a marca golul cu numărul 900. Este o bornă unică în cariera mea. Eu nu bat recorduri... ele mă bântuie”, a declarat emblematicul atacant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ronaldo,
record,
900

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici