Cristiano Ronaldo a primit un ceas unic de 1,3 milioane de dolari

  • Superstarul portughez Cristiano Ronaldo a primit un ceas exclusiv în valoare de 1,3 milioane de dolari, ca parte a parteneriatului cu un renumit brand de bijuterii şi ceasuri de lux.
  • Această colaborare face parte dintr-o colecţie dedicată CR7, cu preţuri ce ajung până la 160.000 de dolari.
Urmărește
95 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a primit un ceas unic de 1,3 milioane de dolari

Cristiano Ronaldo a primit un ceas unic de 1,3 milioane de dolari

Relaţia dintre Ronaldo şi Jacob Arabo, fondatorul Jacob & Co, a evoluat de-a lungul unui parteneriat de 20 de ani. Împreună, aceştia au creat două modele speciale de ceasuri, Flight of CR7 şi Heart of CR7, care includ imagini emblematice din cariera fotbalistului. Numărul său legendar, 7, este gravat în aur pe carcasa din cristal de safir, iar semnătura atacantului Al-Nassr a fost, de asemenea, integrată în design.

„Întotdeauna am visat să am propria mea colecţie de ceasuri. Flight of CR7 şi the Heart of CR7 se inspiră din unele dintre cele mai emblematice momente ale mele de pe teren. Sper să vă placă la fel de mult ca şi mie,” a declarat Ronaldo despre colaborarea cu brandul, citat de Goal.

Colecţia CR7 este limitată la doar 999 de exemplare, făcând-o extrem de dorită de colecţionarii de ceasuri şi fanii fotbalistului din întreaga lume. Preţurile variază între 29.000 şi 160.000 de dolari.

Totuşi, cel mai impresionant este ceasul special oferit lui Ronaldo, un model unic estimat la 1,3 milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici