Cristiano Ronaldo ar putea primi Medalia de Merit a regiunii Madeira

Fotbalistul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, care a câştigat luni Balonul de Aur, ar putea primi Medalia de Merit a regiunii autonome Madeira, informează cotidianul A Bola.

Urmărește
155 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo ar putea primi Medalia de Merit a regiunii Madeira

Cristiano Ronaldo (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, consiliul guvernului regional din Madeira, care s-a reunit joi, va propune Adunării Legislative ca lui Cristiano Ronaldo să i se acorde Medalia de Merit a regiunii autonome Madeira.

Ronaldo ar putea primi această distincţie pentru "extraordinara calitate profesională şi mai ales pentru caracterul său şi calităţile personale, dar şi pentru promovarea regiunii Madeira în lume".

Medalia de Merit este cea mai importantă distincţie a regiunii Madeira.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici