Cristiano Ronaldo, cel mai utilizat jucător de câmp în prima ligă spaniolă

Portughezul Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, care a jucat 2368 de minute în 25 de meciuri, este jucătorul de câmp cel mai des utilizat în campionatul Spaniei, a anunţat, marţi, gruparea madrilenă.

Urmărește
27 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, cel mai utilizat jucător de câmp în prima ligă spaniolă

Cristiano Ronaldo, cel mai utilizat jucător de câmp în prima ligă spaniolă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Portughezul totalizează 2368 minute şi a jucat integral toate cele 25 de meciuri ale Realului în campionat", se arată pe site-ul oficial al madrilenilor.

Doar trei portari au petrecut mai mult timp ca el în teren: Iraizoz (Athletic Bilbao), De Gea (Atletico Madrid) şi Diego Alves (Almeria).

Internaţionalul portughez, autor a 24 de goluri în 25 de etape, îi devansează pe Torrejon, de la Racing Santander (2313 minute) şi Gabi, de la Real Zaragoza (2280 minute).

Cristiano Ronaldo este de departe cel mai utilizat jucător de la Real Madrid, în faţa portarului Iker Casillas (2181 minute) şi fundaşului Marcelo (2071 minute).

Xabi Alonso (2066) şi Ricardo Carvalho (2047) completează topul primilor cinci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici