Cristiano Ronaldo nu crede că Real Madrid mai poate pierde titlul în Spania

Atacantul spaniol al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, nu crede că echipa madrilenă mai pot pierde titlul de campioană a Spaniei, în contextul în care continuă să aibă un avans de şase puncte faţă de FC Barcelona.

Urmărește
191 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo nu crede că Real Madrid mai poate pierde titlul în Spania

Cristiano Ronaldo nu crede că Real Madrid mai poate pierde titlul în Spania (Imagine: Mediafax foto)

"Visez să câştig campionatul şi nu cred nicio secundă că l-am putea pierde. Mai sunt opt meciuri şi ştim că trebuie să continuăm să câştigăm, mai ales că FC Barcelona este aproape", a declarat portughezul după meciul cu Osasuna Pamplona, scor 5-1 pentru Real.

Autorul unei "duble"în meciul cu Osasuna, Ronaldo spune că nu şi-a fixat un număr de goluri în acest sezon.

"Voi da atâtea goluri câte voi putea. Sunt foarte mulţumit, trec printr-o perioadă bună", a declarat Balonul de Aur din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici