Cristina Neagu s-a apropiat la două goluri de recordul absolut în Liga Campionilor

  • Cristina Neagu, care şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului, e pe cale să bată un record impresionant în Liga Campionilor.
  • Căpitanul echipei CSM Bucureşti a adunat încă 4 goluri în meciul de duminică cu Storhamar, ajungând la un total de 1.139 de goluri marcate în competiţie.
Urmărește
3611 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu s-a apropiat la două goluri de recordul absolut în Liga Campionilor

Neagu, singura handbalistă din istorie recompensată de patru ori cu titlul de „Cea mai bună jucătoare IHF a anului”, se apropie tot mai mult de recordul all-time deţinut de Jovanka Radicevic, care are 1.141 de goluri.

CSM Bucureşti a obţinut duminică o victorie importantă în faţa echipei norvegiene Storhamar, scor 32-28 (17-15), în cadrul celei de-a doua etape a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin.

Principalele marcatoare ale echipei au fost Omoregie, cu 8 goluri, şi Pintea, cu 6, dar şi Cristina Neagu a contribuit semnificativ la succes.

În prima etapă, campioana României a fost învinsă de Gloria Bistriţa, cu 30-26.

În următoarea etapă, CSM Bucureşti va juca în deplasare cu Podravka, pe 21 septembrie, în timp ce Gloria Bistriţa va întâlni Krim pe teren propriu în aceeaşi zi.

În cealaltă grupă, Rapid Bucureşti va întâlni pe 22 septembrie pe germanele de la Ludwigsburg.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici