Cristocea şi Paşcovici au semnat cu Farul Constanţa

Mijlocaşul Vasilică Cristocea şi fundaşul Cosmin Paşcovici au semnat, miercuri, contracte pe doi ani, respectiv un sezon, cu gruparea Farul Constanţa, retrogradată în Liga a II-a.

Urmărește
30 afișări
Imaginea articolului Cristocea şi Paşcovici au semnat cu Farul Constanţa

Cosmin Paşcovici (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Mă bucur că am revenit la Farul. Suntem un grup unit, majoritatea avem o mare experienţă în Liga I şi sper să promovăm la finalul campionatului pentru a readuce Farul acolo unde îi este locul", a declarat Paşcovici.

În altă ordine de idei, fostul director executiv al clubului, Dan Pâra, a fost demis, alături de alte persoane ce se aflau în organigrama fostei conduceri administrative a lui Gheorghe Bosânceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici