Croaţia, amendată pentru comportamentul necorespunzător al fanilor la meciul cu Italia

Croaţia a fost amendată cu 105.000 de euro de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Italia de la Euro 2024, a anunţat vineri Federaţia Croată de Fotbal, scrie Reuters.

140 afișări
Imaginea articolului Croaţia, amendată pentru comportamentul necorespunzător al fanilor la meciul cu Italia

Croaţia, amendată pentru comportamentul necorespunzător al fanilor la meciul cu Italia

În timpul meciului de luni de la Leipzig, fanii croaţi au aprins mai multe artificii şi au aruncat pahare de plastic pe teren.

Potrivit unui comunicat al Federaţiei Croate de Fotbal, a fost aplicată o amendă de 45.000 de euro pentru aruncarea de obiecte, una de 30.000 de euro pentru aprinderea de artificii şi alta de 30.000 de euro pentru comportament inadecvat n timpul meciului Croaţia-Italia.

UEFA nu a anunţat încă oficial sancţiunile.

Croaţia a fost amendată anterior şi pentru incidentele din timpul meciului cu Albania.

Potrivit poliţiştilor germani, după meci, aproximativ 20 de fani croaţi au agresat fizic suporteri italieni, doi dintre aceştia având nevoie de spitalizare. Poliţia a luat în custodie 11 suspecţi, care sunt cercetaţi pentru vătămare corporală gravă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
croaţia,
amendată,
euro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici