CS Concordia: Altercaţia de la finalul meciului a fost provocată exclusiv de Mihai Stoica

CS Concordia Chiajna şi-a exprimat, joi, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, dezamăgirea faţă de incidentele de la finalul partidei cu Steaua, contând pentru optimile de finală ale Cupei României şi a precizat că acestea au fost provocate exclusiv de managerul Mihai Stoica.

Urmărește
370 afișări
Imaginea articolului CS Concordia: Altercaţia de la finalul meciului a fost provocată exclusiv de Mihai Stoica

Mihai Stoica (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"CS Concordia Chiajna îşi exprimă dezamăgirea faţă de incidentele nedorite şi neplăcute petrecute la finalul meciului dintre Concordia Chiajna şi Steaua Bucureşti din cradul optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana, atunci când delegatul oaspeţilor, domnul Mihai Stoica, a provocat în zona dintre vestiarele jucătorilor şi autocare un incident care se putea solda cu urmări dintre cele mai grave", se arată în comunicatul citat.

Gruparea ilfoveană susţine că managerul general al Stelei i-a provocat pe oficialii Concordiei pe tot parcursul meciului.

"Facem precizarea că domnul Mihai Stoica, delegat desemnat pe foaia de arbitraj din partea echipei vizitatoare, a provocat, pe toată durata partidei, cât şi la finalul jocului incidentele petrecute ulterior în zona mixtă, proferînd către oficialii echipei noastre cuvinte care nu au legătură cu fenomenul sportiv, cu bunul simţ şi care nu se regăsesc, evident, nici în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române. Totodată, precizăm că altercaţia de la finalul meciului a fost provocată exclusiv de domnul Mihai Stoica, dovadă în acest sens stînd şi imginile difuzate de posturile TV, iar oficialii clubului nostru nu au făcut altceva decît să riposteze la provocărilor oficialului stelist", au precizat oficialii ilfoveni, care au menţionat că incidentul este primul de acest fel din istoria clubului.

Conform www.prosport.ro, la finalul meciului Mihai Stoica a părăsit arena ilfoveană escortat de forţele de ordine, după ce a fost la un pas de bătaie cu Dumitru Costică, antrenorul cu portarii al gazdelor. Managerul Stelei a fost despărţit de oficialul ilfovean, dar a continuat să râdă ironic şi să-şi instige "rivalul": "Te-ai remarcat , copile, te-ai remarcat". Incidentul a fost aplanat în cele din urmă de cei din jur, iar conducătorul stelist s-a urcat în autocarul echipei.

Formaţia Steaua a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a fost învinsă, în deplasare, de Concordia Chiajna, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.

La loviturile de departajare, pentru Steaua au marcat Nikolici, Pîrvulescu şi Filip şi au ratat Chipciu şi Tănase, iar pentru Concordia au marcat S. Pană, Ispir, Belu şi Zuluf şi a ratat Damian Georgian.

La rândul său, Mihai Stoica susţine că a fost înjurat de oficialii ilfoveni. "Erau două persoane din staful Concordiei care ţipau şi înjurau. Eu nu înţelegeam ce vor. Unul este Lucian Păun, un preparator fizic care a bătut un ziarist anul trecut în Antalya. Pe celălalt nu-l cunosc, am auzit că este Costică Dumitru care s-a dus la primarul Chiajnei cu un cuţit să-şi ceară banii", a explicat Stoica într-o interveţie telefonică la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici