CS Rapid confirmă descinderile DNA, dar spune că „nu implică actuala echipă de management”

Clubul Sportiv Rapid Bucureşti confirmă că percheziţiile anunţate de către DNA vizează clubul feroviar, printr-un comunicat în care se susţine că „aceste investigaţii vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut şi care nu implică actuala echipă de management”.

Urmărește
41 afișări
Imaginea articolului CS Rapid confirmă descinderile DNA, dar spune că „nu implică actuala echipă de management”

Sursa foto: Facebook

„În contextul percheziţiilor desfăşurate astăzi (joi, n.r.) de către Direcţia Naţională Anticorupţie, conducerea Clubului Sportiv Rapid doreşte să clarifice că aceste investigaţii vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut şi care nu implică actuala echipă de management”, se precizează în comunicatul grupării giuleştene, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Oficialii clubului susţin că vor colabora „în totalitate cu autorităţile şi ne angajăm să susţinem orice acţiuni care contribuie la clarificarea situaţiei.”

CS Rapid Bucureşti face joi obiectul unor percheziţii în cinci locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Giurgiu, conform procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie în cursul anului 2024”, se precizează în comunicatul DNA.

Conform procurorilor, percheziţiile au avut loc la „sediul unui club sportiv, punctul de lucru al unei societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici