Cu Drăguşin rezervă, Tottenham pierde la limită derby-ul Londrei cu Arsenal

  • Arsenal a obţinut duminică a treia victorie consecutivă în deplasare în faţa rivalei Tottenham, învingând cu 1-0, într-un meci din etapa a patra a Premier League.
  • Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Gabriel în minutul 64, în timp ce românul Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată la gazde.
Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Cu Drăguşin rezervă, Tottenham pierde la limită derby-ul Londrei cu Arsenal

Cu Drăguşin rezervă, Tottenham pierde la limită derby-ul Londrei cu Arsenal

Tottenham a avut prima ocazie în minutul cinci, când Dejan Kulusevski a fost blocat de portarul David Raya, acelaşi Raya care a intervenit din nou decisiv la o centrare a lui Kulusevski.

Arsenal a început să reacţioneze şi a creat primele sale ocazii. Kai Havertz a fost aproape de deschiderea scorului cu o lovitură de cap, dar a fost oprit de Guglielmo Vicario. Gabriel Martinelli a fost şi el în postura de a marca, însă Vicario a intervenit din nou, păstrând echilibrul pe tabelă.

După pauză, Tottenham a continuat să caute golul, cu James Maddison din nou în centrul atenţiei, dar Raya a respins cu uşurinţă un şut al lui Micky van de Ven.

Arsenal a reuşit să deschidă scorul în minutul 64. Bukayo Saka a executat un corner perfect, iar Gabriel a reuşit să se desprindă de Cristian Romero, reluând cu capul în plasă.

Pe final de meci, Tottenham a încercat să egaleze, dar eforturile lui Kulusevski şi Solanke nu au avut succes. Arsenal s-a apărat bine, iar Raya a fost din nou decisiv, reuşind să blocheze un şut de la distanţă.

Victoria de duminică marchează al treia succes consecutiv pentru Arsenal în deplasare la Tottenham, consolidându-le poziţia în clasament. În schimb, Tottenham continuă să aibă probleme, având doar patru puncte din primele patru meciuri, ceea ce reprezintă cel mai slab început de sezon din ultimii ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici