Cupa României la fotbal feminin va avea, în premieră, trofeu transmisibil

  • Federaţia Română de Fotbal a anunţat marţi că lansează un trofeu transmisibil pentru Cupa României la fotbal feminin.
  • Noul trofeu va fi acordat începând cu acest sezon.
  • În startul sezonului 2023/2024, FRF a anunţat un nou format al Cupei României Feminin care include şi o fază a grupelor.
63 afișări
Imaginea articolului Cupa României la fotbal feminin va avea, în premieră, trofeu transmisibil

Cupa României la fotbal feminin va avea, în premieră, trofeu transmisibil

De asemenea, forul de conducere al fotbalului românesc a decis şi creşterea premiilor din faza semifinală şi finală.

„În continuarea creşterii şi promovării competiţiei, s-a decis crearea primului trofeu transmisibil al competiţiei, care va ajunge în premieră la câştigătoarea finalei din 8 iunie, de pe stadionul Arcul de Triumf.”, scrie frf.ro.

Semifinalele Cupei României au loc pe data de 15 mai şi pot fi urmărite în direct pe frf.tv, conform următorului program:

15 mai, ora 13:00: FK Csikszereda Miercurea Ciuc – CS Gloria 2018 BN
15 mai, ora 15:00: Universitatea Cluj – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc

Cele patru echipe calificate se întâlnesc într-o manşă eliminatorie, pe terenul echipei mai bine clasate în sezonul precedent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici