Cursa masculină de triatlon a fost amânată din cauza nivelului de poluare din Sena

Programată iniţial pentru marţi, proba masculină de triatlon din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 a fost amânată pentru miercuri din cauza nivelului scăzut al calităţii apei din râul Sena, au anunţat oficialii olimpici.

Urmărește
320 afișări
Imaginea articolului Cursa masculină de triatlon a fost amânată din cauza nivelului de poluare din Sena

Foto cu caracter ilustrativ

Triatlonul masculin de la Jocurile Olimpice de la Paris nu va avea loc marţi, aşa cum era planificat, deoarece nivelurile de poluare din Sena rămân prea ridicate, a anunţat World Triathlon într-un comunicat, scrie France 24.
 
Cursa a fost amânată pentru miercuri la ora 10:45, imediat după evenimentul feminin, care este programat pentru ora 8:00.
 
Decizia este o lovitură pentru organizatori, care au declarat anterior că sunt încrezători în privinţa îmbunătăţirii în timp util a calităţii apei pentru cursă, după ce ploile abundente de vinerea şi sâmbăta trecută au murdărit râul.
 
Cei 55 de triatleţi care erau pregătiţi să concureze marţi se confruntă acum cu mai multă incertitudine.
 
În cazul în care nivelul bacteriilor rămâne prea ridicat miercuri dimineaţă, cursele masculine şi feminine sunt susceptibile de a fi amânate pentru vineri, ziua de rezervă alocată evenimentelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici