D. Munteanu: Îmi doresc victoria la primul meu meci în Ghencea

Antrenorul FC Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca la primul meci al său pe stadionul din Bulevardul Ghencea, sâmbătă, cu FC Timişoara, să obţină victoria, pentru echipă şi suporteri.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului D. Munteanu: Îmi doresc victoria la primul meu meci în Ghencea

D. Munteanu: Îmi doresc victoria la primul meu meci în Ghencea (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi doresc ca la primul meu meci în Ghencea să fie şi prima victorie, îmi doresc pentru echipă şi suporteri. Sunt convins că ne vor susţine şi vor avea încredere în noi. Depinde de echipă, de rezultat cum voi fi primit de suporteri. N-am mai învins Tmişoara de doi ani? O învingem acum. Se pot întâmpla multe, dar nu mă gândesc cum va fi un egal, ci cum va fi o victorie. Mai puţin mă interesează ce spune conducătorul echipei adverse. Stilul meu e să dau şanse fiecărui jucător, dar şi cer foarte mult, vreau ca fiecare să dea maximum pentru echipă. Vrea să se gândească la jocul echipei şi abia apoi la jocul personal", a spus Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a afirmat că obiectivul Stelei în meciul de sâmbătă este victoria, deşi a menţionat că FC Timişoara este un adversar puternic. "Despre importanţa jocului nu mai are rost să vorbim, ne dorim cele trei puncte. Avem în faţă un adversar puternic, dar cu tot respectul obiectivul nostru este victoria. Chiar dacă a pierdut cu Dinamo, nu e un avantaj, totul depinde de determinarea, concentrarea şi dorinţa jucătorilor. Vreau să fac apel la acest lucru, e cel mai important cum intrăm în joc. Nu am probleme de lot, în afară de Emeghara şi Ovidiu Petre, pe care nu pot conta. Petre a început antrenamentele cu echipa, dar nu mă pot baza pe el. Am trimis trei jucători la echipa a doua să joace, Andrei Ionescu, Baciu şi Pedriel. Timişoara a făcut un tur foarte bun, dar trebuie să câştigăm", a completat Munteanu.

Tehnicianul stelist a precizat că din iarnă se va legitima şi el pentru a juca în meciurile Stelei. "Nu e niciun nume speculat din cei la care m-am gândit. Cred foarte mult în acest lot, e posibil să nu fie adus niciun jucător, totul depinde de actualii jucători. Nu e nici Lazăr, nici Alexa, nici Ljubinkovici, nu m-am gândit la niciunul. Din iarnă mă legitimez şi eu, nu ştiu dacă eu voi fi jucătorul-surpriză", a comentat Munteanu.

Dorinel Munteanu a afirmat că nu este deranjat de ceea ce spun dinamoviştii şi nu vrea să le răspundă, subliniind că aceştia vor primi răspunsul la momentul potrivit. El a menţionat că în vestiarul Stelei trebuie să domine încrederea. "Încrederea trebuie să domine vestiarul Stelei, chiar dacă de trei ani nu am reuşit mai mult de grupele Ligii Campionilor, n-am putut să ajungem mai departe. Cred că în mai puţin de zece ani s-ar putea întâmpla acest lucru. Nu văd de ce ar trebui să mai dureze zece ani să treacă de grupe. Nimeni nu ştie ce se poate întâmpla în câţiva ani", a afirmat Munteanu.

Partida Steaua - FC Timişoara se va desfăşura sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici