Daniil Medvedev, cap de serie numărul cinci, trece uşor în turul al doilea la Wimbledon

  • Daniil Medvedev, al cincilea favorit, s-a calificat luni în turul doi la Wimbledon cu o victorie lejeră cu 6-3, 6-4, 6-2, în faţa americanului Aleksandar Kovacevic, pe terenul său favorit, Court One.
  • Veteranul Wawrinka a trecut şi el de turul inaugural, cu o victorie la wild card-ul Charles Broom.
39 afișări
Imaginea articolului Daniil Medvedev, cap de serie numărul cinci, trece uşor în turul al doilea la Wimbledon

Medvedev, cap de serie numărul cinci, trece uşor în turul al doilea la Wimbledon

Rusul în vârstă de 28 de ani, învins în semifinale anul trecut de viitorul campion Carlos Alcaraz, a avut nevoie de o oră şi 46 de minute pentru a trece de new-yorkezul clasat pe locul 88, care nu a putut face faţă serviciului său puternic şi loviturii sale de forehand.

Medvedev, care urmăreşte un al doilea titlu de Grand Slam după triumful său de la US Open din 2021, a reuşit 16 aşi în drumul său spre victorie în faţa lui Kovacevic, în vârstă de 25 de ani.

El a câştigat primul set cu uşurinţă, după ce a făcut break pe primul game de serviciu al lui Kovacevic, l-a câştigat pe al doilea cu o pereche de aşi, după ce a făcut break în game-ul al şaptelea şi l-a adjudecat pe al treilea la a treia minge de meci, cu un alt as.

În turul doi, el va întâlni pe francezul Alexandre Muller (102 ATP), care la învins în primul tur pe compatriotul Gaston.

Tot luni, s-au mai calificat în turul doi Wawrinka, Ruud, Coric, Shang, Struff, Fognini, Tiafoe, Dimitrov, Thompson, Zhang şi Berrettini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici