Darius Râpă a obţinut medalia de argint la escaladă la Campionatul Mondial de Tineret din Guiyang, China

Darius Râpă a devenit vicecampion mondial la escaladă, ocupând locul 2 la lead, categoria U20, la Campionatul Mondial de Tineret din Guiyang, China, o performanţă unică pentru România.

Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului Darius Râpă a obţinut medalia de argint la escaladă la Campionatul Mondial de Tineret din Guiyang, China

Sursa foto: Facebook / Agenţia Naţională pentru Sport

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Darius Râpă a câştigat argint mondial la escaladă pentru România la Campionatul Mondial de Tineret din Guiyang, China.

Darius a câştigat medalia la categoria U20, la Campionatul Mondial de Tineret din Guiyang, China, aceasta fiind o performanţă unică pentru România.

„Felicitări, Darius, pentru munca şi determinarea ta! Felicitări echipei şi familiei pentru susţinere! Felicitări tuturor celor care au contribuit la reuşitele tale!”, transmite ANS.

Delegaţia României la Youth World Championships 2024 de la Guyang, China, a fost formată din sportivii Darius Râpă, George Tanasă (locul 9), Dragoş Flueraru şi Alexandru Zaharia, însoţiţi de şeful de delegaţie şi antrenorul Florian Mastacan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici