David De Gea semnează cu Fiorentina după un an de absenţă din fotbal

  • Portarul David De Gea a trecut vineri vizita medicală la Fiorentina şi a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.
  • Portarul era în afara fotbalului de mai bine de un an, de când contractul său cu Manchester United a fost lăsat să expire în iunie 2023.
Urmărește
126 afișări
Imaginea articolului David De Gea semnează cu Fiorentina după un an de absenţă din fotbal

Sursă imagine: Facebook, David De Gea

Situaţia s-a schimbat în această vară, el fiind în discuţii cu mai multe echipe din Seria A, printre care Genoa şi Monza, înainte de a ajunge la un acord personal cu Fiorentina.

Spaniolul a efectuat vineri vizita medicală la Florenţa şi a pus scris pe hârtie contractul.

Se pare că este vorba despre un contract pe un an cu un salariu de 1 milion de euro plus bonusuri, cu o opţiune de prelungire pentru dublul salariului în 2025-26.

El va susţine o conferinţă de presă de prezentare la centrul de antrenament Viola Park luni, 12 august.

Fostul portar al lui Atletico Madrid va împlini 34 de ani în noiembrie şi are 45 de selecţii la echipa naţională a Spaniei.

De Gea a adunat 415 prezenţe în Premier League, 57 în LaLiga şi 55 în Liga Campionilor.

Între timp, Fiorentina l-a trimis oficial pe atacantul M'Bala Nzola la RC Lens sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare pentru 9 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici