BREAKING NEWS  David Popovici câştigă medalia de bronz a probei olimpice de 100 metri liber

  • David Popovici a reuşit miercuri seara să câştige medalia olimpică de bronz a probei de 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • După titlul de campion olimpic de la 200 metri liber, câştigat cu două zile în urmă, românul aduce o a doua medalie pentru Team România.
Urmărește
2433 afișări
Imaginea articolului David Popovici câştigă medalia de bronz a probei olimpice de 100 metri liber

David Popovici câştigă medalia de bronz a probei olimpice de 100 metri liber

Proba a fost câştigată de chinezul Zhanle Pan care şi-a bătut propriul record mondial cu patru zecimi, noul timp fiind 46 secunde şi 40 de sutimi.

Medalia de argint a revenit australianului Kyle Chalmers, cu timpul de 47.48 secunde, care l-a depăşit pe David Popovici (47.49) cu o sutime de secundă.

La rândul său, românul l-a depăşit pe maghiarul Nandor Nemeth tot cu o sutime de secundă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici