David Popovici donează echipamentul de la Jocurile Olimpice pentru a sprijini construcţia unei case

David Popovici îşi donează echipamentul de la Jocurile Olimpice 2024 pentru a strânge 115.000 de euro, sprijinind construcţia unei case familiale pentru copii cu nevoi speciale.

Urmărește
170 afișări
Imaginea articolului David Popovici donează echipamentul de la Jocurile Olimpice pentru a sprijini construcţia unei case

David Popovici donează echipamentul de la Jocurile Olimpice pentru a sprijini construcţia unei case

David Popovici, campion mondial şi olimpic la înot, a anunţat că va dona echipamentul purtat pe podiumul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 pentru a sprijini Fundaţia Hope and Homes for Children.

Scopul campaniei este strângerea sumei de 115.000 de euro pentru construcţia unei case familiale ce va găzdui 11 copii cu nevoi speciale, proveniţi din ultimul centru de plasament din sectorul 5, Bucureşti.

Echipamentul donat include tricoul, bluza, pantalonii şi încălţămintea sport purtate de Popovici la Olimpiadă.

Conform Hope and Homes for Children România, oricine doreşte să contribuie poate face o donaţie minimă de 50 de lei în perioada 30 septembrie şi 9 octombrie 2024, intrând astfel în tragerea la sorţi pentru echipamentul campionului. Obiectele vor fi expuse la AFI Cotroceni pe durata campaniei.

Alături de Popovici, alţi ambasadori ai Fundaţiei, printre care Amalia Enache, Mihai Morar, Marius Manole şi Alexandru Tomescu, vor participa la strângerea de fonduri prin donarea unor obiecte personale, în sprijinul copiilor.

Noua casă va avea o suprafaţă de 300 mp şi va fi adaptată nevoilor copiilor, oferindu-le un mediu familial în care vor primi îngrijire şi educaţie adecvată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici