De ce a fost inversat turul cu returul în derby-ul Ardealului. LPF explică decizia luată

  • Liga Profesionistă de Fotbal a decis inversarea turului cu returul partidei Universitatea Cluj – CFR Cluj, progamat în etapa a 4-a.
  • LPF a explicat într-un comunicat că s-a luat în considerare imposibilitatea disputării jocului programat iniţial pe Cluj Arena, din cauza Festivalului Untold.
Urmărește
147 afișări
Imaginea articolului De ce a fost inversat turul cu returul în derby-ul Ardealului. LPF explică decizia luată

De ce a fost inversat turul cu returul în derby-ul Ardealului. LPF explică decizia luată

Situaţia este considerată de LPF una obiectivă şi insurmontabilă, întrucât aceasta a intervenit independent de voinţa clubului gazdă (Universitatea Cluj), iar cele patru zile consecutive în care urmează a se desfăşura festivalul Untold (8 – 11 August) nu pot suporta nicio modificare.

„Este de notorietate faptul că acest eveniment primeşte sute de mii de participanţi din întreaga lume şi implică organizarea din timp a multor structuri (formaţii, hotelieri, transportatori, evenimente conexe etc), conform datelor prestabilite la care am făcut referire.”, se precizează în comunicat.

Soluţia inversării etapei din tur cu cea din returul sezonului regulat este conformă şi cu dispoziţiile art. 12.42 din ROAF, din moment ce modificările au loc în aceiaşi fază a competiţiei (sezonul regulat), iar această măsură, în contextul acordului exprimat de toate părţile implicate, satisface interesul general al LPF, respectiv acela al desfăşurării competiţiei, mai informează organizatorul Superligii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici