De la 30 de grade, la 8 grade. Tricolorii au ajuns la Kaunas pentru meciul cu Lituania. Nicuşor Bancu nu a făcut deplasarea

După victoria obţinută împotriva Ciprului, echipa naţională de fotbal a României s-a deplasat la Kaunas, unde va întâlni Lituania într-un nou meci din Liga Naţiunilor, potrivit frf.ro.

Urmărește
189 afișări
Imaginea articolului De la 30 de grade, la 8 grade. Tricolorii au ajuns la Kaunas pentru meciul cu Lituania. Nicuşor Bancu nu a făcut deplasarea

Tricolorii au ajuns la Kaunas pentru meciul cu Lituania. Sursa foto: frf.ro

Jucătorii care nu au evoluat în partida de la Larnaca au efectuat un antrenament duminică dimineaţa, în timp ce restul echipei a avut parte de o şedinţă de recuperare.

Drumul către Lituania a durat aproximativ patru ore, iar decolarea din Larnaca a fost întârziată din cauza unor proceduri aeroportuare. În timpul zborului, tricolorii s-au relaxat citind, odihnindu-se, jucând şah sau table, şi vizionând filme. De la temperaturile de 30 de grade din Cipru, unde unii jucători titulari s-au bucurat de o baie în mare ca parte a procesului de refacere, tricolorii au aterizat în Kaunas într-o atmosferă mult mai rece, cu doar 8 grade şi o temperatură resimţită de 4 grade.

Nicuşor Bancu nu a făcut deplasarea la Kaunas, fiind suspendat după ce a încasat un cartonaş galben în meciul cu Cipru. Acesta s-a întors direct la echipa sa de club din Larnaca.

Luni, echipa naţională va efectua antrenamentul oficial, însă acesta nu se va desfăşura pe stadionul de joc pentru a proteja gazonul. Antrenamentul va fi precedat de o conferinţă de presă susţinută de selecţionerul Mircea Lucescu şi Marius Marin.

Partida dintre Lituania şi România va avea loc marţi, de la ora 21:45. Tricolorii ţintesc a patra victorie consecutivă în această ediţie a Ligii Naţiunilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici