Decizii ale Comisiei de Disciplină a LPF

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis în cadrul şedinţei de joi, sancţionarea cu o etapă de suspendare şi amendă de 600 de lei a jucătorilor Cristian Şchiopu (Farul), Radu Ciobanu (Poli Iaşi) şi Daniel Costescu (Dacia Mioveni).

Urmărește
1 afișare

Toţi cei trei fotbalişti au fost eliminaţi de pe teren în partidele din cadrul primei etape a Ligii I.

De asemenea, Comisia l-a sancţionat pe antrenorul secund al echipei UTA, Roland Nagy, cu suspendare pentru o etapă şi penalitate sportivă de 140 de lei. Secundul a protestat la primul gol înscris de FC Vaslui, în partida încheiată 2-2, în prima etapă a Ligii I, reproşându-i tuşierului o poziţie de ofsaid. Ulterior, Roland Nagy a fost trimis în tribună de unde a urmărit restul partidei.

"N-am înjurat, n-am fost agresiv, l-am întrebat doar pe tuşier dacă nu vede ofsaidul şi apoi am fost trimis în tribună. Dacă m-au suspendat asta este, accept sancţiunea, nu am ce să fac", a declarat, joi, Nagy, când a aflat decizia Comisiei de Disciplină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici