Declaraţie şocantă a unui jucător de tenis: am riscat să-mi fie amputate organele genitale

Jucătorul de tenis rus Andrey Rublev (26 de ani, 7 ATP) a făcut o declaraţie alarmată înainte de turneul de la Shanghai (China), iar acum a dat detalii.

Urmărește
214 afișări
Imaginea articolului Declaraţie şocantă a unui jucător de tenis: am riscat să-mi fie amputate organele genitale

Declaraţie şocantă a unui jucător de tenis: am riscat să-mi fie amputate organele genitale

Rusul Andrey Rublev a tras o sperietură groaznică. Jucătorul de tenis, care este constant în Top 10 mondial, i-a şocat pe fanii săi cu anunţul făcut înainte de Mastersul 1000 de la Shanghai:

„Am riscat să mi se amputeze o parte din corp, m-am salvat în câteva ore”.

Două săptămâni mai târziu, a lămurit misterul: „Aproape că mi-am pierdut organele genitale. Nu ştiu dacă să spun asta serios sau să râd, dar ştiu doar că am fost norocos”.

Rublev, care afirmase că „este necesară o operaţiune pentru a rezolva problema şi a evita consecinţele nefaste”, a explicat incidentul:

„Marele meu noroc a fost că am mers imediat la spital, pentru a încerca să rezolv problema, pentru că, dacă sângerarea ar fi continuat multe ore, ar fi fost necesară amputarea. În 3-4 ore am rezolvat situaţia şi totul a decurs conform planului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici