Dennis Man şi Răzvan Marin au marcat în duelul direct din Serie A

  • Cagliari a obţinut prima victorie în Serie A din sezonul 2024-2025, cu un dramatic 3-2 în deplasare împotriva nou-promovatei Parma, luni seară.
  • Golurile oaspeţilor au fost marcate de Nadir Zortea, Răzvan Marin şi Roberto Piccoli, în timp ce Dennis Man a înscris pentru gazde.
Urmărește
40 afișări
Imaginea articolului Dennis Man şi Răzvan Marin au marcat în duelul direct din Serie A

Dennis Man

Ambele echipe au făcut o serie de schimbări faţă de cele mai recente evoluţii din Serie A: Emmanuele Valeri şi Antoine Hainaut i-au înlocuit pe Woyo Coulibaly şi Simon Sohm în formaţia Parmei, în timp ce trio-ul de la Cagliari, Adam Obert, Michel Adopo şi Nicolas Viola, i-au înlocuit pe Marin, Tommaso Augello şi Alessandro Deiola.

Yerry Mina ar fi putut aduce avantajul oaspeţilor după doar şapte minute, în urma unei faze fixe a lui Cagliari, însă reuşita sa a fost anulată ulterior pentru offside.

Zortea a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 34, cu o lovitură de cap puternică din apropiere, după o centrare de pe flancul stâng de la Ito Luvumbo.

Parma a restabilit egalitatea după pauză prin Dennis Man, care a fost titular. Coulibaly, intrat la pauză, l-a driblat pe Zortea la marginea careului şi a pasat în spate pentru ca Man să trimită mingea în colţul lung al porţii.

Internaţionalul român are acum o medie de un gol la două meciuri pentru Parma în acest sezon, marcând trei goluri în şase partide.

Răzvan Marin, venit de pe bancă în minutul 73, a readus avantajul pentru Cagliari după doar două minute, cu un şut frumos la colţul lung.

Parma a egalat din nou din penalty, dar a fost nevoie de o revizuire VAR îndelungată pentru a acorda lovitura de pedeapsă, după un fault la limita careului. Hernani a reuşit să marcheze în colţul din dreapta jos, deşi Simone Scuffet a atins mingea.

Cagliari şi-a refăcut avantajul imediat după reluare, după o acţiune colectivă cu Gianluca Gaetano care l-a servit pe Piccoli, acesta reuşind să transforme din poziţie unu la unu.

Cagliari a urcat pe locul 17 la finalul rundei din acest weekend, după ce a ocupat ultimul loc în clasament. Parma se află două locuri deasupra, pe 15, având acelaşi număr de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici