Derby CFR Cluj – FCSB: Ardelenii nu au mai câştigat pe teren propriu de trei ani

  • Arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca va găzdui duminică de la ora 21:00 derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB, meci din cadrul etapei a noua a Superligii României.
  • Clujenii caută prima victorie pe teren propriu din ultimii trei ani, în faţa campioanei la zi a Superligii.
Urmărește
332 afișări
Imaginea articolului Derby CFR Cluj – FCSB: Ardelenii nu au mai câştigat pe teren propriu de trei ani

CFR Cluj vine după o serie impresionantă, având trei victorii consecutive în campionat, toate cu acelaşi scor de 3-0, ceea ce le-a permis să se apropie la doar două puncte de podium. Deşi ardelenii au marcat 11 dintre cele 16 goluri în repriza a doua, defensiva lor a fost la înălţime, reuşind să nu primească gol în ultimele trei meciuri.

Pe de altă parte, FCSB a avut un start de sezon mai puţin reuşit, situându-se pe locul 12 în clasament, cu doar opt puncte acumulate. Totuşi, victoria recentă împotriva lui UTA, scor 2-0, le-a redat încrederea. Roş-albaştrii au marcat opt goluri în acest sezon, şase dintre ele provenind din faze fixe.

Ultima victorie a clujenilor pe teren propriu împotriva FCSB a avut loc pe 29 august 2021, când s-au impus cu 4-1. De atunci, echipa din Bucureşti a câştigat de trei ori în Gruia, iar celelalte întâlniri s-au încheiat cu remize. Cea mai recentă confruntare directă a avut loc pe 11 mai 2024, când FCSB a fost învinsă cu 1-0 de CFR Cluj, golul fiind marcat de Philip Otele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici