Deschamps a spus motivul real pentru care Mbappe a ieşit de pe teren la pauza prelungirilor

Atacantul şi căpitanul francez Kylian Mbappe a cerut să fie înlocuit în prelungirile victoriei din sferturile de finală ale Euro 2024 împotriva Portugaliei, deoarece era obosit, a declarat antrenorul său Didier Deschamps.

Urmărește
5411 afișări
Imaginea articolului Deschamps a spus motivul real pentru care Mbappe a ieşit de pe teren la pauza prelungirilor

Didier Deschamps a spus motivul real pentru care Mbappe a ieşit de pe teren la pauza prelungirilor

Mbappe nu a fost în cea mai bună formă în timpul Euro, marcând un gol din penalty împotriva Poloniei, dar în rest nu a reuşit să transforme ocaziile şi a părut incomodat de masca pe care o poartă după accidentare.
 
Împotriva Portugaliei în sferturile de finală de vineri seara, el a fost doborât de mai multe ori şi şi-a scos pentru scurt timp masca după o lovitură dură primită cu o minge pe partea laterală a feţei, înainte de a cere mai târziu să fie scos.
 
"Da, el este întotdeauna foarte sincer cu mine şi cu echipa, atunci când simte că nu are capacitatea de a accelera... Nu este în formă maximă ... s-a simţit într-adevăr foarte obosit", a spus Deschamps, referindu-se la oboseala musculară şi la problema nasului.
 
"L-am văzut chinuindu-se în timpul primei reprize de prelungiri. A fost inutil (să îl lăsăm pe teren). Kylian a fost întotdeauna sincer cu mine şi cu grupul, aşa că era normal să aducem sânge nou".
 
În absenţa sa, coechipierii lui Mbappe l-au făcut mândru, marcând cinci penalty-uri perfecte pentru a învinge Portugalia cu 5-3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici