Dinamo Bucureşti – Unirea Slobozia - După mulţi ani, „dulăii” ar putea ocupa un loc pe podium

  • Dinamo Bucureşti întâlneşte Unirea Slobozia vineri, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, începând cu ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Superligii la fotbal masculin.
  • Gazdele ocupă locul 6 în clasament, în timp ce noua promovată vine din postura de surpriză a debutului de sezon.
Urmărește
172 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti – Unirea Slobozia - După mulţi ani, „dulăii” ar putea ocupa un loc pe podium

Dinamo Bucureşti – Unirea Slobozia - După mulţi ani, „dulăii” ar putea ocupa un loc pe podium

După o perioadă tumultoasă, echipa antrenată de Zeljko Kopic a început sezonul cu rezultate promiţătoare, având o medie de 6.883 de spectatori pe meci în primele trei jocuri disputate acasă.

Bucureştenii au marcat 16 goluri în cele opt etape de campionat, dintre care 12 au fost reuşite din acţiune, demonstrând un joc ofensiv din ce în ce mai eficient. Cu toate acestea, Dinamo se confruntă cu o situaţie complicată, având şase jucători indisponibili din cauza accidentărilor, ceea ce ar putea influenţa strategia de joc.

Pe de altă parte, Unirea Slobozia a fost una dintre surprizele plăcute ale sezonului, reuşind să obţină trei victorii şi două rezultate de egalitate în cele opt meciuri disputate. Echipa ialomiţeană se bazează pe un joc solid, cu cinci dintre cele opt goluri marcate provenind din faze fixe. Dmytro Pospielov, un jucător cheie pentru Unirea, a strâns patru goluri şi o pasă decisivă, fiind inclus de trei ori în „Echipa etapei”.

Meciul va avea o notă specială pentru antrenorul Unirii, Adrian Mihalcea, fost jucător al lui Dinamo, unde a evoluat timp de şapte sezoane şi a câştigat două titluri, marcând 68 de goluri, în 181 jocuri în campionat.

Jocul rezultatelor ar putea face ca Dinamo să ocupe un loc pe podiumul intermediar al competiţiei, la finele etapei, după mulţi ani de absenţă la vârful Superligii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici