Dinamo, liderul turului Ligii I pentru a 18-a oară în istorie

Dinamo a devenit pentru a 18-a oară liderul primei părţi a sezonului, iar dintr-o asemenea situaţie doar de patru ori până acum a ratat ocazia de a încheia pe primul loc şi la final, 1952, 1958/59, 1988/89 şi 2005/06.

Urmărește
118 afișări
Imaginea articolului Dinamo, liderul turului Ligii I pentru a 18-a oară în istorie

Dinamo, liderul turului Ligii I pentru a 18-a oară în istorie (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Din 1990, doar de două ori campioana primei părţi nu şi-a adjudecat la final şi titlul: Dinamo în 2005/06, pierzându-l în faţa Stelei, şi FC Timişoara în 2008/09, pierzându-l în faţa Unirii Urziceni, informează frf.ro.

Florentin Dumitru (Petrolul) a jucat meciul cu numărul 300 în Liga I tocmai împotriva echipei la care a debutat pe prima scenă, Sportul Studenţesc. El devine astfel al 132-lea jucător care atinge această "bornă", al doilea din actualul sezon, după Sergiu Costin de la Oţelul.

Doi fotbalişti care au îmbrăcat în acest an şi tricoul echipei naţionale, Costin Curelea (Sportul Studenţesc) şi Alexandru Bourceanu (Steaua), s-au aflat la partidele lor cu numărul 100 pe prima scenă fotbalistică a ţării noastre.

Un alt internaţional, de astă dată de la FC Braşov, Alexandru Chipciu, s-a aflat la al 50-lea său meci în Liga I

Încă un arbitru-asistent femeie la nivelul primei ligi, în persoana Gabrielei Dănănae, ea debutând la meciul de la Târgu Jiu. Gabriela devine astfel al şaselea arbitru femeie care oficiază la linie în primul eşalon, după Irina Mîrţ, Fevronia Ion, Petruţa Iugulescu, Carmen Neagu şi Monica Rigo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici