Dinu Gheorghe: Becali mi-a făcut propunerea de a veni la Steaua

Preşedintele executiv al FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, că finanţatorul stelist Gigi Becali nu l-a mai căutat pentru a-i oferi detalii despre oferta făcută de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul grupăriii din Bulevardul Ghencea.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Becali mi-a făcut propunerea de a veni la Steaua

Dinu Gheorghe: Becali mi-a făcut propunerea de a veni la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o simplă discuţie cu domnul Becali, nimic concret. Dânsul mi-a făcut o propunere de a veni a Steaua şi a rămas să mai vorbim. Dar până acum nu m-a mai căutat. Mă simt onorat de ofertă, dar eu mă simt foarte bine şi la Braşov şi chiar mi-aş dori să continui acolo", a declarat Gheorghe, prezent la Adunarea Generală a FRF.

Oficialul grupării braşovene nu s-a declarat deranjat nici de o eventuală colaborare cu preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, nici de faptul că în trecut a ocupat o poziţie în fruntea clubului Rapid. "Ar fi foarte bună o colaborare cu Argăseală. M-a chinuit mult când era asistent, iar acum ar fi o colaborare plăcută. Nu mi s-a oferit un post peste sau sub cel al lui Argăseală. A fost doar o ofertă a domnului Becali de a lucra împreună, atât. Nu a fost o funcţie anume şi nici nu am mai vorbit cu el de atunci. Acum 20 sau 30 de ani se purta moda asta, dacă ai fost la Rapid sau Dinamo nu mai poţi să te duci la Steaua sau invers. Eu spun că dacă îţi faci treaba bine nu are cum să te conteste cineva. Nu vreau să fiu aplaudat. Aplaude să primească jucătorii şi antrenorii", a mai spus Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici