Dinu Gheorghe: Borcea l-a atacat pe Răzvan de la început, va vota la FRF. În funcţie de dorinţa lui

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat că reprezentantul Ligii I în Comitetul Executiv al FRF, Cristian Borcea, va vota în funcţie de dorinţele sale personale la şedinţa în care se va propune demiterea lui Răzvan Lucescu, deoarece l-a atacat pe selecţioner de la instalarea în funcţie.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Borcea l-a atacat pe Răzvan de la început, va vota la FRF. În funcţie de dorinţa lui

Dinu Gheorghe: Borcea l-a atacat pe Răzvan de la început, va vota la FRF. În funcţie de dorinţa lui (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Se poate pune în discuţie orice la Comitetul Executiv de joi. Este problema lor dacă pun în discuţie demiterea lui Răzvan Lucescu. Ce să spun eu acum, dacă Răzvan trebuie sau nu demis? Dacă Borcea va dori să voteze pentru demiterea lui Răzvan este problema lui, nu a cluburilor pe care le reprezintă în Comitetul Executiv. Pentru că el votează acolo în nume propriu, în numele clubului Dinamo sau mai bine zis în numele lui personal. El l-a atacat pe Răzvan de când a fost numit la echipa naţională, aşa că va fi un vot influenţat de dorinţele lui, nu de ce trebuie să fie sau de realitate", a spus, vineri, oficialul rapidist, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dinu Gheorghe afirmă că reprezentanţii Ligii I în Comitetul Executiv al FRF, Cristian Borcea (FC Dinamo) şi Marius Stan (Oţelul Galaţi), nu se consultă cu restul cluburilor şi susţine că prezenţa acestora în structura de conducere a federaţiei este doar "pentru interesul lor personal".

"Eu dacă aş reprezenta echipele din Liga I de câte ori aş merge la Comitetul Executiv aş cere un punct de vedere tuturor cluburilor legat de ordinea de zi. Ceea ce acum nu se întâmplă din păcate. Acolo merg doi oameni care reprezintă cluburile dar discută şi votează după cum cred ei cum e bine. Eu şi nici celelalte cluburi nu am dat niciodată un mandat reprezentanţilor despre ce să discute sau cum să voteze o anumită propunere. Aşa că prezenţa lor în Comitetul Executiv este doar pentru interesul lor personal, să fie mai bine poziţionaţi în fotbalul românesc. Nu ajută cu nimic fotbalul românesc prezenţa a doi reprezentanţi ai cluburilor. Din punctul meu de vedere este o greşeală, ar trebui ca Liga I să fie reprezentată de doi oameni de la LPF, cei care conduc fabrica, adică Dragomir şi Valentin Alexandru. Ar fi suficient. Dar tot aşa, să ni se ceară un punct de vedere. Noi cluburile nu cunoaştem ordinea de zi, iar acolo avem dreptul la trei voturi: domnul Dragomir şi cei doi reprezentanţi ai cluburilor. Se votează în numele nostru, dar ce se votează Dumnezeu ştie", a explicat Dinu Gheorghe.

În opinia preşedintelui FC Rapid, Federaţia Română de Fotbal trebuie să anunţe cât mai repede dacă mai susţine sau nu proiectul lui Răzvan Lucescu la echipa naţională a României.

"Sandu Mircea trebuie să ştie dacă este momentul să fie demis Răzvan. De unde să ştiu eu ce gândesc ei? Dar nici să se procedeze cum am văzut în presă, adică să-l mai lăsăm un meci ca să vedem. Păi îl lăsăm de la un meci la altul? Federaţia ar trebui să aibă în momentul ăsta un punct de vedere clar, ori susţine mai departe acest proiect cu Răzvan până la finalul campaniei sau nu îl susţin şi atunci e foarte clar. Aşa toată lumea tace şi apar în presă tot felul de variante. La nu ştiu ce petrecere îl schimbă, la nu ştiu ce agapă iar nu îl schimbăm. Fără să se supere Mircea Sandu, eu cred că federaţia să spună cât mai repede: «Susţinem acest proiect mai departe, avem şanse mici şi încheiem campania cu Răzvan» sau «Nu mai susţinem acest proiect cu Răzvan» şi e foarte clar. Acolo nu trebuie lăsate lucrurile aşa, iar fiecare să interpreteze ce crede", a mai afirmat oficialul grupării giuleştene.

Dinu Gheorghe este convins că Federaţia de Fotbal a Bosniei-Herţegovina va face "o şmecherie" pentru ca reprezentativele sale să nu fie excluse din toate competiţiile internaţionale. "Pe termen scurt ar fi bine să fie suspendaţi pentru că am avea o şansă mai mare la locul doi în grupă. Dar eu nu cred că Bosnia va fi exclusă. La nivel naţional, bosniacii vor înţelege şi vor face o şmecherie să nu îi excludă FIFA şi UEFA. Oricum, nu aşteptarea asta privind excluderea Bosniei trebuie să fie drumul echipei naţionale", a precizat Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici