Dinu Gheorghe: Buga nu poate fi transferat de Rapid fără acordul Braşovului

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, miercuri, că atacantul Mugurel Buga, fotbalist pus pe lista de transferuri de FC Rapid, nu poate fi cedat la o altă grupare fără acordul clubului ardelean, care este coproprietar al jucătorului.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Buga nu poate fi transferat de Rapid fără acordul Braşovului

Dinu Gheorghe: Buga nu poate fi transferat de Rapid fără acordul Braşovului

"E mare păcat ce i se întâmplă lui Mugurel Buga şi e foarte trist că jucătorul a fost îndepărtat pe uşa din dos de la Rapid. Buga nu poate fi transferat la nici o echipă fără acordul Braşovului. Am înţeles că Rapidul a spus că jucătorul va primi, joi, o hârtie din partea clubului, cu suma pe care se poate transfera la altă echipă. Trebuie să fim şi noi de acord cu suma pe care o cere Rapidul pentru transferul lui Buga, pentru că jucătorul este deţinut în coproprietate cu noi", a spus Dinu Gheorghe.

Referitor la o posibilă revenire a atacantului Mugurel Buga la FC Braşov, Dinu Gheorge a spus: "Răzvan Lucescu şi cu mine stabilim cine vine şi cine pleacă de la echipă, dar în cazul lui Mugurel e greu de spus ceva pentru că situaţia lui nu este clară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici