Dinu Gheorghe: Mi-e greu să cred că vom putea juca pe Giuleşti şi în sezonul viitor

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, miercuri, că îi este greu să creadă că formaţia antrenată de Marius Şumudică va disputa meciurile de pe teren propriu din sezonul 2011-2012 al Ligii I tot pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Mi-e greu să cred că vom putea juca pe Giuleşti şi în sezonul viitor

Dinu Gheorghe: Mi-e greu să cred că vom putea juca pe Giuleşti şi în sezonul viitor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Totul depinde de Comisia de Licenţiere, dar şi mie îmi vine din ce în ce mai greu să cred că vom putea juca pe Giuleşti şi în sezonul viitor. Sunt probleme mari de securitate aici", a spus oficialul rapidist la postul de televiziune Sport.ro.

Dinu Gheorghe exclude varianta construirii unui alt stadion de către FC Rapid. "Cine poate să dărâme şi să construiască un nou stadion? La Cluj s-a implicat şi municipalitatea, dar în restul ţării niciun club nu şi-a construit stadion propriu", a menţionat Dinu Gheorghe.

Preşedintele a declarat că FC Rapid va fi programată în meciul cu Unirea Urziceni din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I deoarece şi-a achitat datoriile, care însumau circa 400.000 de euro. "Cu datoriile nu mai sunt probleme, au fost achitate. Vom fi programaţi, chiar şi Liga a comunicat acest lucru", a spus oficialul FC Rapid.

Dinu Gheorghe a menţionat că FC Rapid îl va suspenda pe o perioadă nedeterminată pe fundaşul Rui Duarte care refuză în continuare să se prezinte la echipă. "Îl vom suspenda pe o perioadă nedeterminată. El a câştigat litigiul cu FC Braşov şi îşi va primi banii de acolo, nu înţeleg de ce nu se întoarce la echipă. Poate se lasă de fotbal, nu ştiu, dar şi aşa noi îl vom acţiona în instanţele civile pentru a ne recupera investiţia, pentru că am plătit o sumă de transfer la FC Braşov şi i-am plătit şi salariul pe 6 luni", a spus preşedintele.

În ceea ce îl priveşte pe atacantul Alexandru Ioniţă, Dinu Gheorghe a explicat că acţionarul majoritar George Copos discută despre împrumutul acestuia de la FC Koln. "Împrumul lui Ioniţă se discută, domnul Copos discută în continuare. Ioniţă ne-ar putea ajuta, dar eu îmi menţin părerea că ar fi bine să îl putem folosi încă un an de la vară. Aşa, să-l împrumutăm doar pentru trei luni nu ştiu cât merită. Şi Vidanov şi Olberdam sunt la Rapid până la vară, dar pentru ei avem prima opţiune de transfer", a precizat oficialul rapidist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici