Dinu Gheorghe: Nimeni nu poate să conteste victoria Rapidului

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nimeni nu poate să conteste victoria obţinută de jucătorii rapidişti în meciul cu CFR Cluj, scor 2-0, în etapa a VII-a a Ligii I, apreciind că aceştia au câştigat pe merit cele trei puncte.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Nimeni nu poate să conteste victoria Rapidului

Dinu Gheorghe: Nimeni nu poate să conteste victoria Rapidului (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost o victorie meritată pentru Rapid, i-am dominat de la început până la sfârşit şi cred că nimeni nu poate contesta cele trei puncte pe care le-am câştigat astăzi", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul giuleştean l-a felicitat pe atacantul Cassio, care a reuşit să marcheze două goluri. "Mă bucur că atacantul Cassio a reuşit să spargă gheaţa, sper să o ţină tot aşa de acum încolo", a precizat Dinu Gheorghe, care s-a declarat mulţumit de faptul că jucătorii rapidişti şi-au făcut fericiţi fanii prin victoria în faţa campioanei României.

Echipa Rapid a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I şi în care campioana României a evoluat în nouă jucători din minutul 64, după eliminările lui Emmanuel Kone şi Bastos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici