Dinu Gheorghe: Nu mai aducem niciun atacant, aşteptăm doar un răspuns de la Urziceni pentru Maftei

Preşedintele Dinu Gheorghe a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că FC Rapid nu va mai transfera niciun atacant până la finalul perioadei de transferuri, precizând că singura achiziţie care mai este posibilă este cea a fundaşului Vasile Maftei, pentru care aşteaptă un răspuns de la Unirea Urziceni.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Nu mai aducem niciun atacant, aşteptăm doar un răspuns de la Urziceni pentru Maftei

Dinu Gheorghe: Nu mai aducem niciun atacant, aşteptăm doar un răspuns de la Urziceni pentru Maftei (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu mai aducem niciun atacant, rămânem cu ce avem. În ceea ce îl priveşte pe Vasile Maftei, am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a-l aduce înapoi la Rapid. Am făcut o ofertă concretă celor de la Urziceni şi acum aşteptăm răspunsul lor. Astăzi e ultima zi în care mai putem face transferuri, că noi la Rapid suntem păţiţi. Dacă vine răspunsul de la Urziceni până diseară, atunci îl legitimăm. Dacă nu, transferul lui Maftei rămâne pentru la iarnă", a afirmat Dinu Gheorghe.

Contactat telefonic, fundaşul echipei Unirea Urziceni, Vasile Maftei, a afirmat că a ajuns la un acord cu Rapid şi că transferul său depinde doar de înţelegerea dintre cele două cluburi.

"Eu sunt la Urziceni, mă pregătesc în continuare cu Unirea. Dacă nu se rezolvă nimic cu transferul meu, atunci mâine voi juca împotriva Stelei. Eu am discutat cu cei de la Rapid, ei mă vor, eu vreau acolo, am ajuns la un acord, dar sunt ceva probleme la nivel de cluburi. Rapid şi Unirea nu au ajuns la un punct comun până acum, aşa că transferul nu este rezolvat. Aştept şi eu să văd ce se întâmplă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Vasile Maftei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici