Dinu Gheorghe: Pancu se antrenează cu Rapid

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat agenţiei MEDIAFAX, că mijlocaşul Daniel Pancu se antrenează începând de astăzi cu lotul condus de Marius Şumudică, precizând însă că deocamdată transferul acestuia nu a fost oficializat.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Pancu se antrenează cu Rapid

Dinu Gheorghe: Pancu se antrenează cu Rapid (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Pancu s-a antrenat azi cu Rapid la Tineretului. E normal, la Rapid e ca la el acasă. Nu am semnat încă nimic deocamdată discutăm, nu ne grăbim. El este un jucător valoros, care înseamnă mult pentru Rapid şi cred că ne poate ajuta în returul campionatului", a spus oficialul rapidist despre fotbalistul care aşteaptă ca săptămâna viitoare să fie declarat liber de contractul cu FC Vaslui de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF.

Dinu Gheorghe a menţionat că nu are cunoştinţă de o decizie a jucătorilor de a refuza să intre în cantonament până la achitarea restanţelor salariale. "S-au scris atâtea lucruri... Aşa s-a spus că străinii boicotează şi că nu se vor prezenta la pregătire. Ceea ce nu s-a întâmplat. Acum se spune că nu mai intră în cantonament. Să vedem cine are dreptate, eu nu ştiu nimic de asta. În cantonament se intră duminică seara", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul giuleştean a adăugat că discută în continuare cu jucătorii Costin Lazăr şi Vladimir Bozovici despre prelungirea contractelor cu FC Rapid scadente în vară. "Noi discutăm cu ei, vrem să semneze prelungirea, acum rămâne să vedem ce se va întâmpla. Eu sper ca ei să semneze", a mai spus Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici